ПОЧЕТНА Други репрезентации Симиќ „фрла” тројки како татко му

Симиќ „фрла” тројки како татко му

сподели

Нашиот репрезентативец до 16 години и огромна надеж на македонската кошарка, кој што има 15 години и игра во Барселона, на подготовките за претстојното ЕП во А дивизија во Удине, покажа дел од перформансите по кои Теодор асоцира на усовршена верзија на Тони: