ПОЧЕТНА СВЕТ Силвер ќе биде на линија со СИТЕ играчи

Силвер ќе биде на линија со СИТЕ играчи

сподели
Yahoo

Комесарот на НБА лигата најави отворен разговор со кошаркарите кои ќе може да поставуваат прашања од најразлични теми, поврзани со коронавирусот и со враќањето на кошарката во САД.

Групниот on-line call ќе е случи на крајот на неделава, за кога е закажано отворање на салите за индивидуални тренинзи, а во догледно време се очекува да бидат дозволени и тимските тренинзи.