ПОЧЕТНА Некатегоризирана Радуљица, човеку, што ли ти се случило?

Радуљица, човеку, што ли ти се случило?

сподели
фото: ФИБА

Српскиот интернационалец, кој што е на поширокиот список на селекторот Александар Ѓоеѓевиќ за претстојното СП што ќе се игра во Кина, се појави во непрепознатлив елемент за широката јавност.

Видете и оценете дали сме во право: