ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Публиката поделена: Ќе се пласира ли Македонија на Еуробаскет 2021?

Публиката поделена: Ќе се пласира ли Македонија на Еуробаскет 2021?

сподели

На средина на времето предвидено за пулот (анкетата) што е постиран на нашата официјална ФБ страна, македонските кошаркарски љубители се поделени околу одговорот по ова прашање:

Досега гласале 122 од нашите следбеници – 66 мислат дека ќе се пласираме, додека 56 мислат дека нема да се пласираме на следниот континентален собир.

Што мислите вие? Гласајте…