ПОЧЕТНА Некатегоризирана Првите браќа со титула во НБА лигата

Првите браќа со титула во НБА лигата

сподели
фото: SI

Марк го повтори она што прв го направи Пау, за место во историјата за семејството Гасол. Шпанците се првиот братски тандем што се закитил со прстен во НБА лигата – повозрасниот со Лејкерс, а помладиот со Торонто.