ПОЧЕТНА ЕВРОПА Поранечниот југословенски ас имал срцев удар!!!

Поранечниот југословенски ас имал срцев удар!!!

сподели
Facebook

Некогашниот репрезентативец на бившата заедничка држава, се наоѓа на клиничкиот центар во Белград, каде е хоспитализиран по констатираните проблеми со срцето.

Instagram

Горан Грбовиќ (1961), кој од 2018-та година е прв човек на Белградска Арена, се огласи преку Инстаграм дека во моментов се е во ред со него.