ПОЧЕТНА ЕВРОПА Поранешен играч на Блокотехна најавен како огромно засилување во Србија

Поранешен играч на Блокотехна најавен како огромно засилување во Србија

сподели
mkf.mk

Некогашниот првотимец на нашата екипа што долго време се обидуваше да стогне до еден од пехарите, но секогаш застануваше на последната станица, е последниот играч на Нови Пазар, со што се најавува дека ростерот е затворен, а Божо Ѓумиќ е големо засилување за тимот.