ПОЧЕТНА СП 2019 Обрадовиќ одговори на шпекулациите за преземање на Србија

Обрадовиќ одговори на шпекулациите за преземање на Србија

сподели
Alba, twitter

Српскиот тренер што беше исфрлен на површина како еден од можните кандидати за испразнетата фотеља на клупата на националниот тим на нашиот северен сосед, рече дека за негов ангажман на таа позиција, некој друг треба прв да повлече потег.

„Не сум информиран од никого официјално, за се дознавам преку медиумите. Не сум јас тој што треба прв да реагира, реакцијата треба да биде моја. Треба да се анализира СП, да се види кои се целите и барањата.

N1

Никогаш не сум криел дека ми е сон, како и на исте други колеги, да бидам селектор на Србија.“ – се зборовите на Саша Обрадовиќ, за српските медиуми.