ПОЧЕТНА Некатегоризирана Никогаш никој вака лошо не ме третирал

Никогаш никој вака лошо не ме третирал

сподели

При враќањето во Европа, словенечкиот кошаркар се соочи(л) со неочекуванпо лош третман од страна на една авио компанија, која пшто направила грешка при издавањето на билетите.

„Иако имавме закупено билети за бизнис класата, ние сепак седевме во економската класа. Ни беше вратено само 20% од средствата што ги плативме за скапите билети.

Не знам зошто се случи ова, никој не ми даде никакво објаснување, никогаш никој не ме третирал вака.“ – изјави Лука Дончиќ.