ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА НАГРАДНА ИГРА ЗА ДРЕСОТ НА МЗТ СКОПЈЕ: Нека почне трката!

НАГРАДНА ИГРА ЗА ДРЕСОТ НА МЗТ СКОПЈЕ: Нека почне трката!

сподели

Дресот на МЗТ Скопје, со број 10, ќе го доделиме на следниот домашен натпревар на екипата од Аеродром, што ќе биде одигран во СЦ Јане Сандански. Услов е мечот да не оди во живо на ТВ. Датумот и часот, ќе ги објавиме откако ќе бидат официјално потврдени од канцеларијата на КФСМ.

Извлекувањето ќе се случи пред почетокот на натпреварот, во специјален LIVE програмски појас емитуван на нашиот Youtube канал и на FB страната, ќе бидат извлечени броеви, а по завршувањето на мечот на нашата ФБ страна ќе биде објавен добитникот.

Ќе влечеме од неколку сада, во зависност од тоа колку лајка ќе има на овој пост.

Од секој сад ќе биде извлечена по една бројка и на крајот ќе го формираме бројот што ќе го добие дресот.

Тоа ќе биде редоследниот број на ЛАЈКОТ што ќе биде на на овој пост, според тоа како кај нас се појавуваат лајковите.

Ако извлечениот реден број не ги исполнува сите услови, наградата ќе ја добие следниот во низата, односно следниот…

Услови да учествувате во наградната игра:

  1. LIKE и SHARE на постот
  2. LIKE на страната
  3. Најмалку 20 лајка на кои било постови на нашата FB страна, од датумот на објавување на стартот, до завршувањето на награднава игра.

Наградната игра почнува со објавава, а завршува точно на 1 час пред закажаниот почеток на натпреварот.