ПОЧЕТНА Други репрезентации Надежите тргнаа од Удине

Надежите тргнаа од Удине

сподели

Нашата кадетска селекција успеа да опстане во А дивизијата, со освојувањето на 12-то место на континенталниот собир во Италија.

Според информациите од нашиот табор, експедицијата се враќа дома околу 17:00 часот. Следното ЕП, повторно ќе играме во елитата.