ПОЧЕТНА СВЕТ (ФОТО НА ДЕНОТ) Мисијата на Коби е продолжена

(ФОТО НА ДЕНОТ) Мисијата на Коби е продолжена

сподели
фото: Lakers

Иако нема зборови или дела што ќе го вратат меѓу живите, сепак фамилијата Лејкерс ќе се обиде наследството на трагично загинатиот Коби Брајант, никогаш да не биде заборавено.

Еден од наследниците, вети дека ќе продолжи да ги инспирира сите, особено помладите, како што тоа го правеше популарната Мамба.

фото: Lakers

Оваа фотографија доволно кажува за силното влијание што го има кај публиката, новиот Крал во Лос Анџелес и во НБА лигата.