ПОЧЕТНА ЕВРОПА (ВИДЕО) Милош ја измисли Тео-зоната

(ВИДЕО) Милош ја измисли Тео-зоната

сподели
printscreen

На дуелот меѓу вечните ривали од Болоња, на чии мечеви во минатото се фрлале и столчиња на теренот, српскиот интернационалец демонстрира нешто што може да се сфати на повеќе начини.

Сепак се работи за подготвителен претсезонски натпревар, па ние ќе го толкуваме ова како инвентивен и забавен потег, на еден голем, голем кошаркарски маестро: