ПОЧЕТНА СП 2019 НОВИНАР НА ЕСПН: Менувам две недели на Мауи, за истиот период со...

НОВИНАР НА ЕСПН: Менувам две недели на Мауи, за истиот период со селекцијата на Србија

сподели
twitter

Фран Фрашила е еден од кошаркарските новинари на престижниот американски мадиум ЕСПН, а неговите зборови и оценки за играта на нашиот северен сосед, се хајлајт на денот во Кина: