ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Македонецот почна со победа во Шпанија

Македонецот почна со победа во Шпанија

сподели
HLA Alicante

Нашиот репрезентативец го одигра првиот натпревар за новиот клуб, во рамките на подготовките славеше со Аликанте против Гранада, со 90:80.

Стојан Ѓуроски постигна 15 поени, што е одличен старт за него, со оглед на тоа што доаѓа во нова средина и веднаш се вклопува во играта.