ПОЧЕТНА Некатегоризирана Кога (не-сакајќи?) со еден потег го рушиш НБА комесарот

Кога (не-сакајќи?) со еден потег го рушиш НБА комесарот

сподели
NBC Sports

Младиот кошаркар на Денвер, Мајкл Портер објави фотографија од едно предавање на Адам Силвер, што им беше наменето на новајлиите во НБА лигата, на која се наоѓаа бројот на мобилниот телефон заедно со мејлот и канцеларискиот број на телефонот:

На адресите на Адам Силвер стигнале безброј пораки со секаква содржина, најверојатно потоа челникот на лигата морал да ги менува контактите, а неговата реакција се уште не ни е позната.