ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Кога ќе ти признаат соседите, навистина си добар

Кога ќе ти признаат соседите, навистина си добар

сподели

Ова се простори на кои ретко најблиските ти велат „браво“, а навистина го мислат тоа.

Но, по маестралниот потег на 21-но годишниот македонски репрезентативец, член на Хувентуд Бадалона, во победата против Нантер (79:77), едноставно немаше простор за ништо друго, освен за полна уста фалби.

Благодарност за медиумите во Србија, кои го признаат моментот што на кошарката и значи многу, на Ненад му значи премногу, а нам ни значи најмногу: