ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Кланот Димитрие(в)ски ќе владее во Гостивар

Кланот Димитрие(в)ски ќе владее во Гостивар

сподели

Близнаците Ренато и Роберт Димитриевски, односно Милан Димитриески, се меѓу првите на кои што КК Гостивар им ги продолжи договорите.

Концептот на екипата од градот на кошарката, за новата сезона е искористување на сите потенцијали на клубот.

За таа цел се најавува шанса за младинците Таулант Ибраими и кој што има 17 и Марко Пецаноски кој што има 16 години, во следната натпреварувачка година.