ПОЧЕТНА Некатегоризирана Казинс во апсаана

Казинс во апсаана

сподели

Полицијата издаде налог за приведување на ѕвездата на Лејкерс, кој е повреден и нема да игра до крајот на следната сезона, поради домашно насилство.

Наводно, ДеМаркус Казинс и се заканувал на поранешната девојка, дека ќе ја убие, затоа што таа не му дозволувала да си го види синот.

Расправијата се случила кога кошаркарот побарал 7-годишното момче да присуствува со него на неговата свадба со сегашната сопруга.