ПОЧЕТНА ЕВРОПА ИЗДРЖИ КУЗ: Големо е срцето гробарско и спортско

ИЗДРЖИ КУЗ: Големо е срцето гробарско и спортско

сподели

Најголемиот ривал на Црвена звезда застана со својот противник, во молитвите за брз опоравок на Огњен Кузмиќ кој што доживеа тешка сообраќајна несреќа.

Ова е пораката на КК Партизан: