ПОЧЕТНА Некатегоризирана Хауард го направи првиот чекор назад кон ЛА

Хауард го направи првиот чекор назад кон ЛА

сподели
twitter

Расниот центар се враќа во некогашното јато, каде што не кажа се што имаше. Прашањето дали се уште го носи тоа во вените, е моментот број еден за овој дил. Ризикот е огромен, за него и за франшизата што го реактивира кај себе.

Двајт Хауард беше ослободен од Мемфис, тргна да потпишува нов договор со Лејкерс. Таму помина една сезона, по која многу лесно си замина, а беше доведен да биде суперстар. Никогаш не стана тоа во другите тимови и сега е далеку повозрасен, што ќе донесе времето ќе видиме…