ПОЧЕТНА Некатегоризирана Некогаш и сега: Голобрадите момчиња што создадоа историја во Оракл Арена

Некогаш и сега: Голобрадите момчиња што создадоа историја во Оракл Арена

сподели
фото: Warriors

По последниот меч на екипата на Вориорс во салата каде што освоија три титули во последните пет години, играјќи пет финалиња во низа, еве потсетување на тоа како изгледаа Splash brothers Кога дојдоа во екипата, а како изгледаат денес:

Кога ја освоија првата титула, сите мислевме дека е случајно, но потоа освоија уште една како потврда на квалитетот, па со третата си обезбедија место во вечноста. Главното прашање е дали ќе продолжат заедно, или секој ќе тргне по својот пат…