ПОЧЕТНА Во позадина (ФОТО) Не остана риба во Бугарија од Чавдар Костов…

(ФОТО) Не остана риба во Бугарија од Чавдар Костов…

сподели

Додека очекува информации и конкретна понуда за тоа каде ќе ја продолжи кариерата, еден од најдобрите играчи во македонскиот шампионат одмора на несекојдневен начин.

Голем дел од неговите колеги се на атрактивни плажи низ Европа, но Чавдар Костов ужива во риболов.

Речиси секој ден е на едно езеро во близина на Софија и на неговиот улов можат да му завидат и искусни рибари.

Да не е само како онаа приказната за рибарите дека само се фалат…

*Фотографиите се од приватната колекција на Чавдар Костов