ПОЧЕТНА ЕВРОПА Елита над елитите, на камп во соседството

Елита над елитите, на камп во соседството

сподели
фото: BB Kamp 2020

Кратко време е во Сакраменто Кингс (2017), но веднаш остави свој печат и покажа колку вреди како кошаркар и како карактер.

BB Kamp 2020

Богдан Богдановиќ го собра кремот на светската кошарка, во деновите во кои на неговиот камп децата ќе може да учат од најдобрите.

FIBA

Меѓу повиканите е Џеди Осман, кошаркарот роден во Охрид кој настапува за Турција и за Кливленд Кавалирс, за кого често сакаме да кажеме дека е Македонец…