ПОЧЕТНА Некатегоризирана Дебитантите „контра“ Вилијамсон: Друг ќе има подобра кариера од него!

Дебитантите „контра“ Вилијамсон: Друг ќе има подобра кариера од него!

сподели
sports.yahoo.com

Зајон Вилијамсон беше најавен како голема НБА револуција, но неговите колеги не се согласуваат со очекувањата на јавноста и експертите.

На првиот пик на драфтот му се предвидува блескава кошаркарска приказна, за што дебитантите имаат друг одговор.

На прашањето кој ќе биде најдобар од Класата 2019, процентите се:

slamonline.com

Камерун Редиш (Дјук – Атланта, 10 пик, 19%)
Теметриус Морант (Мари Стејт – Мемфис, 2 пик, 16%)
ДеАндре Хантер (Вирџинија – Атланта, 4 пик, 11%)

Зајон Вилијамсон (Дјук – Њу Орлеанс, 1 пик, 5%)