ПОЧЕТНА А Репрезентација Давитков кон раководството на КФСМ: Господ гледа и сè враќа!

Давитков кон раководството на КФСМ: Господ гледа и сè враќа!

сподели

Довчерашниот селектор на македонската репрезентација преку социјалните мрежи се обрати по информацијата дека повеќе нема да ја извршува оваа функција.

Објавата на Јорданчо Давитков ја пренесуваме во целост.