ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Четворка на проба во Гостивар

Четворка на проба во Гостивар

сподели

Тенденцијата е јасна, желбите уште појасни. Гостиварци сакаат да одат чекор понапред и да го продолжат трендот на напредок во секоја наредна година.

Арсеније Вучковиќ има 21 година, 204 сантиметри, игра на позицијата крилен центар и има искуство во Србија и БиХ.

Во нашата земја доаѓа на тест, ако задоволи ќе остане во нашиот град на кошарката.

Фото: КК Борац, РАС Србија