ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА ЧЕСТИТКА: Навивач на Работнички ги пецна навивачите на МЗТ

ЧЕСТИТКА: Навивач на Работнички ги пецна навивачите на МЗТ

сподели

По повод седмата титула во Јане Сандански, еден од навивачите на тимот од Градски парк потсетува на традицијата на двете екипи.

Во мноштвото на невкусни и секакви други препирки меѓу двата табора, ова е еден од поинтелигентните начини на комуникација, меѓу симпатизерите на двата водечки клуба во македонската кошарка: