ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА BASKETBALL.MK: Имаме една желба за новата 2018-та

BASKETBALL.MK: Имаме една желба за новата 2018-та

сподели

Да сме заедно во победа и пораз, да се почитуваме без разлика на се, да се поддржуваме кога некој е во право, аргументирано да се критикуваме кога некој не е во право.

Единствениот интрес да ни биде кошарката, а сите други краткотрајни и порозни за овој прекрасен спорт цели, да ги снема од нашето секојдневие.

Клубовите да направат квалитетна и конкурентна лига, да излезат на меѓународна сцена и да прават „партал“, да произведуваат домашни кошаркари кои што ќе ја однесат нашата репрезентација на врвот!

Сите да сме живи и здрави, весели и насмеани. Заедно, во нови победи и нови радости!

СРЕЌНА НОВА 2018-та ГОДИНА ви посакува basketball.mk!