ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Авдија тренира со Македонец

Авдија тренира со Македонец

сподели

Големиот израелски талент, се наоѓа во САД пред драфтот. Деновите ги поминува со македонски тренер, поранешен наш кошаркар, кој работи во Атланта.

Ефтим Богоев, веќе 4 години е дел од академијата ТСФ. Дени Авдија очекува да биде избран од екипата на Никс, на претстојниот драфт на 18-ти ноември.