ПОЧЕТНА автори мислења од basketball.mk

basketball.mk

3178 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Велес-Тоа сум јас...

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...

Пау Гасол од Барселона на Олимпијада, па во пензија!?

Во моментите кога цел свет се занимава со пандемијата со корона вирусот, шпанскиот легендарен кошаркар им ја заскокотка фантазијата на каталонските љубители на спортот...

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Николферт-Работнички (2002)

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: МЗТ Скопје-Плама Плевен...

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Работнички-МЗТ Скопје (2011)

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...

(ФОТО) Најтажната слика: Белградскиот кошаркарски храм претворен во болница

Се поголемиот број заболени од корона вирусот во Србија ги натера властите да ги искористат големите спортски објекти за згрижување или изолација на пациентите. Таква...

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Струмица-Работнички (2007)

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Вардар-Струмица (2007)

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...

КФСМ го исфрли Гостивар од Првата лига, управата го нападна Бали...

Иако Владата ја замрзна исплатата на сите долгови во периодот на борба против корона вирусот, Управниот одбор на КФСМ одлучи да го исфрли Кошаркарскиот...

(ВИДЕО) Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: МЗТ Скопје-Кочани (1994)

Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може...