ПОЧЕТНА МЛАДИНСКА КОШАРКА ЕКСКЛУЗИВНО: Арбитражата делумно ја уважи жалбата на Вардар

ЕКСКЛУЗИВНО: Арбитражата делумно ја уважи жалбата на Вардар

сподели

По изречените казни и санкции од страна на Комесарот за натпреварување при КФСМ, а по жалбата на кошаркарскиот клуб Вардар, Арбитражната комисија ја намалила казната на играчите во бројот на натпревари што нема да може да ги одиграат, но во останатиот дел ја потврдила одлуката на Комесарот: