ПОЧЕТНА Други репрезентации Антиќ појасни: Наумовски е суспендиран!

Антиќ појасни: Наумовски е суспендиран!

сподели

Претседателот на КФСМ стави крај на дилемите што се појавија околу изборот на новиот селектор на репрезентација до 18 години.

Првично на таа функција беше Михаил Наумовски, но по преземањето на претседателското место, Перо Антиќ го назначи Тони Симиќ.

Одлуката на првиот човек на Федерацијата ја пренесуваме во целост: