ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Аеродромци повторно во сала

Аеродромци повторно во сала

сподели
фото: МЗТ Скопје Аеродром

Последниот македонски шампион им се врати на тернинзите, откако беше утврдено дека ниту еден (друг) поединец нема вирус КОВИД-19.

Металците беа на тестирање и во изолација, по сознанието дека еден член на струшниот штаб, бил позитивен на коронавирус.