ПОЧЕТНА Тренинг Постсезонскиот период на Кристапс Порзингис

Постсезонскиот период на Кристапс Порзингис

сподели

Летото меѓу две сезони е времето кога сите сакаат да одморат од напорната сезона. Сите, освен најголемите професионалци кои што напредуваат од година в година. Летонецот е еден од играчите што се развиваат со рапидна брзина. Еве го неговиот тренинг: