ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Ќе му донесе ли среќа на најтрофејниот, осаменото девојче?

Ќе му донесе ли среќа на најтрофејниот, осаменото девојче?

сподели

Трибините во Градски парк не помнат кога биле попразни, како што е тоа случај пред мечот со Куманово, во 12-то коло од актуелното македонско првенство.

Иако е рано за собирање на публиката, сепак ќе се потсетиме на времето кога на крајот на минатиот век, кошаркарскиот храм се полнеше неколку часа пред почетокот на средбите.

Работнички, кој што е без пораз досега и Куманово, екипа што пред паузата сериозно се екипира, ја отвораат и втората фаза од првенството, а во првото коло центарци славеа на теренот на сините.