ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Што велат Србите, за изборот на Антиќ?

Што велат Србите, за изборот на Антиќ?

сподели
MOZZART Sport

Нашиот славен поранешен кошаркар, седна на позицијата прв човек на македонската кошарка, што е негов прв ангажман по завршувањето на кошаркарската кариера.

„Малку ми е чудно, веднаш од теренот да влезам во канцеларија.“ – рече видно возбуден, веднаш по изборот, Перо Антиќ.

Тој остави длабок печат во соседна Србија, во дресот на Цеврна звезда, а еве што пишуваат тамошните медиуми за Македонецот:

printscreen time.rs