ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА ЧАВДАР КОСТОВ: Работнички шампион во новата година

ЧАВДАР КОСТОВ: Работнички шампион во новата година

сподели

Во предвечерието на новата 2018 година, на сите им посакувам да се здрави и среќни и целата година да им биде исполнета со топлина, љубов, среќа и човечност.

И задолжително, Работнички шампион.

Среќна Нова Година во името на кошаркарот на Работнички и бугарски репрезентативец Чавдар Костов и basketball.mk!