ПОЧЕТНА АБА Хотел што се чува подобро од штабот на НАТО

Хотел што се чува подобро од штабот на НАТО

сподели
alo.rs, Foto: V.Zogović

Капацитетот Подгорица, во кој што се сместени кошаркарите на Црвена звезда е обиколен од силни црногорски полициски сили.

alo.rs, Foto: V.Zogović

Поучени од минатогодишните случувања, кога беа нападнати гостинските кошаркари, уште при слетувањето на аеродромот во главниот град на Црна Гора, домаќините не сакаат да им се повтори сценариото.

alo.rs, Foto: V.Zogović

Обезбедувањето ги пречекало уште на аеродромот, по што гостинските играчи и членовите на стручниот штаб, биле пренесени во хотелот. Мечот се игра од 19:00 часот, Звезда води со 2:0 во серијата до три победи.