ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА (ФОТО) Владо Илиевски официјално се кандидира за претседател на МКФ

(ФОТО) Владо Илиевски официјално се кандидира за претседател на МКФ

сподели

Поранешниот репрезентативец Владо Илиевски е првиот со официјална кандидатура за претседател на Македонската кошаркарска федерација.

Тој веќе ги достави потписите во МКФ, па во следниот период се очекува свикување вонредно изборно собрание.