ПОЧЕТНА Избор на уредникот Фемили повторно ги развиорија банерите

Фемили повторно ги развиорија банерите

сподели

Време беше да воскреснат. Време беше повторно да остануваат без глас, по секој натпревар на омилената екипа. Време беше да не потсетат како грми Аеродром.

Фемили не беа наградени со победа во првиот меч по нивното враќање на трибината, но ќе бидат есенцијалната алка во новата епизода од приказната за 6-кратниот македонски шампион.