ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Фалсификатот во М14 е признат, се чека одлуката на КФСМ

Фалсификатот во М14 е признат, се чека одлуката на КФСМ

сподели
mkf.mk

Работнички и Струмица се жалат на резултатот на М14 финалниот турнир како оштетени страни во финалето и полуфиналето со Дино Баскет.

Организаторот и победник на турнирот играл со повозрасни деца. Се очекуваат мерките на Федерацијата.

Наскоро подетално…