ПОЧЕТНА Најнови видеа (ВИДЕО) Тројката на Леброн ќе ја помести линијата за три поени?

(ВИДЕО) Тројката на Леброн ќе ја помести линијата за три поени?

сподели

Кошот што го погоди најдоминантниот кошаркар на денешницата, скоро од половина терен, не е новина во светот на кошарката.

Но, леснотијата со која што тој го направи тоа автоматски го поставува прашањето – до каде се човековите граници во овој спорт и дали може да се преземе нешто, да се зголеми возбудата?