ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА Трикратниот првак со искрени желби за 2018-та

Трикратниот првак со искрени желби за 2018-та

сподели

Да има мир и здравје за сите. Особено им посакуваме мирни води на спортистите, во новата година.

Посакуваме сите спортски колективи да бидат во стабилнa финансискa состојбa, со цел да може да се развива спортот кај нас. Ова важи и за македонските кошаркарски клубови.

На крај, за добро за сите нас, да форсираме македонски играчи и македонски тренери, кои што се сржшта и основата на македонската кошарка и на македонскиот спорт, воопшто.

Без наше, нема да бидеме ние.

Среќна Нова Година од името на КК Фени Индустри и basketball.mk!