ПОЧЕТНА Тренинг Тренингот на Бредли Бил

Тренингот на Бредли Бил

сподели

НБА ѕвездите поминуваат многу време од своите кариери во теретана. Таму го формираат своето тело и го подготвуваат за сите предизвици кои што ќе ги следат низ кариерата. Мудрите спортисти знаат да кажат дека најдобриот пријател на секој од нив, е токму теретаната. Еве еден пример.