ПОЧЕТНА ЕВРОБАСКЕТ 2017 Топ-10, Еуробаскет 2017

Топ-10, Еуробаскет 2017

сподели

По завршувањето на Европското првенство, ФИБА на едно место ги собра најатрактивните десет потези.

Имаше место за сите: од Порзингис, Марканен, Гасол, до првото место и „постерот“ на Диао од Тајс. Уживајте!