ПОЧЕТНА МАКЕДОНИЈА ТАЈМ-АУТ: Кај ги бркате бе, застанете раширете се на тројка!

ТАЈМ-АУТ: Кај ги бркате бе, застанете раширете се на тројка!

сподели

Репризата на популарните минути одмор на легендарниот Лазо Грк, можеше да се чуе на тајм-аутот што тој го побара за време на хуманитарниот меч меѓу легендите на Работнички и актуелните првотимци.

Сите граѓани кои сакаат, можат да донираат на жиро сметката 320500027414994 Централна Кооперативна Банка АД Скопје, со назнака донација за Ирена Танчева, како и на телефонските броеви 070143115 (Т-Мобиле) и 143500 (ВИП/Оне). Ирена е мајка на две деца и мора да се оперира во Русија.

Кај ги бркате бе, застанете на тројка, раширете се. 70 посто од времето топката е кај Мираковски… и други совети за војниците кои што беа во неговата чета.

Лазар Лечиќ е незаменлив и неодминлив дел од македонската кошаркарска историја.