ПОЧЕТНА Во позадина Таткото и синот…

Таткото и синот…

сподели
Ќе се врати ли на прволигашката сцена? Саша Димитријевиќ.

Додека едниот биеше битка на паркетот, другиот стискаше палци на трибините. Додека едниот се потеше на теренот, на другиот му се лизгаа дланките во гледалиштето. Крвта не е вода.

Саша Димитријевиќ, сакајќи или не, му ја всади(л) љубовта за кошарката на Ненад. Сениор има кошаркарска школа во Македонија, а јуниор игра во редовите на Хувентуд. Двајцата со исто презиме, беа дел од мечот со Швајцарија, секој во своја улога.