ПОЧЕТНА А Репрезентација Светскиот рекорд на Бобан Стајиќ!!!

Светскиот рекорд на Бобан Стајиќ!!!

сподели

Две украдени топки „во еден напад“, е остварување со кое што не може да се пофалат ниту најдобрите крадци на топки во историјата на кошарката.

FIBA

Ретко донесуваме паушални заклучоци, но сега Ве предизвикуваме да најдете податок што ќе го побие нашето тврдење дека никој друг никогаш не украл 2 топки и притоа не постигнал 4 поени. На професионално ниво.

И сето тоа, за 7 секунди.