ПОЧЕТНА Во позадина Раритетен момент – Антиќ и синовите во еден кадар

Раритетен момент – Антиќ и синовите во еден кадар

сподели
КК МЗТ Скопје Аеродром / Драган Митрески

Животот на професионалците е тежок. Особено е тежок на оние, кои што имаат семејства. А најтежок е на оние кои што се професионалци и кои што не можат постојано да бидат крај своите најблиски.

Кога го гледате таткото како го мести јазикот на една од патиките на синот, кој што седи во неговиот скут, без разлика што се е во ред со патиката, е тогаш знаете колку му недостасуваат децата.

(аматерска фотографија)

Перо Антиќ и двајца од неговите три сина, плус Војновиќ јуниор, сите во еден кадар, на исто место, во исто време. Непроценлива слика, што самата вреди илјада зборови.